کترینگ

نویسنده : مدیر سایت

ـ ایجاد زیرساخت مناسب جهت ساخت رستوران‌های مجهز، سالن‌های غذاخوری، محل‌های طبخ غذا، به‌منظور تأمین غذای مورد نیاز کارکنان شرکت‌ها ـ عقد قرارداد خدمات رستوران برای شرکت‌ها ـ استفاده از سیستم مدیریت رستوران‌ها به صورت صدور فیش غذا (ژتون) در قبال دریافت غذا و کنترل آن از طریق سیستم گزارشات نرم‌افزار و ارائه‌ی اسناد به واحد مالی ـ ارزیابی پرسیون مصرفی کلیه‌ی مشتریان و شناسایی نقاط ضعف و رفع عدم انطباق‌ها به‌منظور جلب رضایت مشتریان ـ بازرسی و نظارت بر رستوران‌ها مطابق دستورالعمل‌های HSE رستوران، الزامات اشاره‌شده در کتابچه‌های NPC